INDICIOUS

Recentreview


4.5 stars out of 108 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Indicious. Want to know more? Find out more.

14 Jun 2024 at 21:52 Altijd lekker eten, goede smaken, warm geleverd, dit maakt je dag compleet
13 Jun 2024 at 22:50 Voor ruim €90 besteld voor 3 personen. Het was zo weinig, dat we alles op was. Niet waard voor het geld. We zullen daar nooit meer bestellen.
9 Jun 2024 at 19:52 Jullie moeten je schamen en stoppen met deze tent! Ten eerste zijn de prijzen heel hoog en is de minimum afname 30 euro om gratis te kunnen bezorgen. Jullie leveren laat voor 6 stukjes kip dat letterlijk rauw is en zonder smaak. Never meer eten weg!
25 May 2024 at 22:01 Heel erg lekker! De dahl was erg goed en de mango lassi ook heerlijk. De bezorger was ook erg vriendelijk. De moeite waard!
12 May 2024 at 21:27 Precies op tijd, was erg lekker. Eten was precies de goede temperatuur. Bezorger was vriendelijk.
7 May 2024 at 21:48 Ontzettend lekker eten en vlotte bezichtiging
27 Apr 2024 at 22:21 Heerlijk gegeten alleen het had iets warmer moeten zijn
21 Apr 2024 at 22:25 Was prima , maar wel snel afgekoeld !
19 Apr 2024 at 19:52 Het eten was koud!
31 Mar 2024 at 0:34 Heerlijk… maar echt best prijzig. Zou het iets minder zijn dan zou ik vaker bestellen.
20 Mar 2024 at 12:27 Heerlijk eten, in goede porties. De tijd die het zou kosten om in onze handen te komen klopte zo'n beetje precies. Wanneer ik weer Indiaas wil eten, bestel ik hier zeker nog een keer.
16 Mar 2024 at 7:48 De bezorging was precies op tijd zoals afgesproken. Het eten was erg lekker. We hadden een heet gerecht besteld en heet was ook echt heet! Het enige dat ik misde was wat groente.